Їжа майбутнього

Компанія «Ф’ючефуд» розпочала в Україні виробництво унікальної продукції – ф’ючіпсів, які вже назвали їжею майбутнього. Снеки виготовляють з перемеленого насіння льону, додаючи арахіс, томати, часник, перець та сіль.
«Аналогів такої продукції немає ніде, ми оформили на неї патент», – зазначив Сергій Шакола, директор «Ф’ючефуд», на конференції Large Farm Management 4.0.

Акцент на здоровому харчуванні – тренд майбутнього, який підхопили споживачі у всьому світі. Нині компанія веде переговори щодо постачання своєї продукції до Польщі, Німеччини, Японії Та США, повідомляє Інтерфакс-Україна.
«Ф’ючефуд» розглядає своє виробництво як лабораторну установку. Відпрацьовують технологію, тестують ринок. Обсяги виробництва становлять 10 000 пачок щомісяця.
До кінця року компанія закупить додаткові сушильні шафи. Наступним етапом стане будівництво власного заводу – в 2018-2019 роках.